View Single Post
Vechi 01.07.2011, 14:43:15
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Bun, si nu cunosc, si cred ca nici domniile voastre nu cunoasteti pe cineva suficient de stupid incat sa se ia la cearta cu o alta persoana, pe tema: prietena/sotia mea e cea mai frumoasa, copiii mei cei mai frumosi/destepti, iubita/nevasta dumitale e urata, proasta si curva, copiii dumitale vor ajunge niste delincventi, etc.
Chiar daca nu se ia nimeni(sau prea putini) la cearta pe aceste teme, mai toti gandim asa..

Citat:
Īn prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Despartirea antagonica a credintelor si, mai ales a credinciosilor, in "ai nostri" si "ei, ereticii/paganii" e la fel de satanica ca si fuzionarea sincretica a tuturor credintelor intr-un aliaj dogmatic unic, religia blestematului de Antihrist, jegul nascut din partenogeneza care va domni in cocina cu draci ce va lua locul moscheii lui Omar. Nu sunt decat doua etape complementare ale aceluiasi proces.. Nu avem voie sa uram decat pe: Vrajmasul, Antihristul&proorocul sau mincinos, si slujitorii lor masoni si vrajitori, precum si, in fiecare din noi, pacatul. Atat. A-ti ura semenul care, credincios fiind, fie si in alta lege decat a ta, greseste, NU e de la Dumnezeu.
Hopa ca io nu inteleg..Adica un mason, nu e tot aproapele meu? Pe el trebuie sa-l urasc? Si pe ce va bazati cand sustineti ca doar masonii si vrajitorii sunt slujitorii vrajmasului? Cine traseaza "linia" intre dragoste si ura? Si sectantii in care parte a liniei se afla?Dar hindusii? Dar musulmanii? Dar clarvazatorii? Dar PDL-istii?:-))

Last edited by Melissa; 01.07.2011 at 15:04:07.
Reply With Quote