Citat:
În prealabil postat de ai2
Un motiv ar fi ca vreau sa vad pana unde se pot injosi unii oameni cu o deosebita placere si postarea ta tocmai a extins limitele.
|
haha! ad hominem .era vorba de fulgere in subiect ,nu de injosire ,placere sau limite .Si apropo ,ai calificare de observator al injosirii oamenilor ?Unde ai facut cursul?
Citat:
-"aia din epoca de piatra" au trait inainte sa creeze D-zeu lumea!
|
Sa inteleg ca crezi in Dumnezeu? Acela de care scrii tu(in propriul tau mesaj) ca a creat lumea dupa "epoca de piatra " ?
Citat:
-habar n-aveau ce este un fulger si au nascut povesti cu zei pentru a le explica
|
pe cuvantul tau? Erai pe acolo si ai observat tu ca "au facut povesti" ? Sau asa ar trebui sa fie daca evolutionismul e presupus adevarat ?
Citat:
-tu ai impresia ca poti sa ne tragi pe toti in jos daca arunci asemenea gunoaie in curtea stiintei. Realitatea e ca stiinta functioneaza si tu n-ai ce sa faci ca sa schimbi asta. E posibil ca un homo non-sapiens sa fi stiut mai multe decat tine dar nu generaliza! "Stiinta" lor se baza pe superstitii si lipsa de cunostinte. Daca tu asta slavesti, ok, dar nu te mira cand lumea rade de tine!
|
Curtea stiintei e mare si s-au strecurat multe gunoaie si in ea( ca in toate activitatile umane). Vorbesti de stiinta de azi care produce medicamente ,avioane, sateliti ? Cine a contestat-o ? Vorbesti de stiinte "istorice" mai obscure si imposibil de probat prin probe directe de laborator ,ci doar prin teorii si mii de petice care se schimba din timp in timp ? Asta-i altceva si da se contesta cu voiosie pentru ca sunt motive obiective pentru contestare,nu contest avionul ,mobila ,medicamentul ca le am in fata dar da ,contest toate prostiile macro-evolutionismului care nu au probe directe ci cer "credinta" in onestitatea oamenilor de stiinta evolutionisti . Cand o intarca Balaia o sa cred in onestitatea omului ,insa cred in onestitatea lui Dumnezeu pentru ca rezoneaza cu sufletul meu si nu gasesc in ea(crestinism) nici o contradictie logica .
Citat:
faptul ca oamenii de stiinta au reprodus fulgere in laborator ar trebui sa fie un indiciu pentru tine ca poate au inteles despre ce e vorba.
|
Reproducerea artificiala ma confirma pe mine ,nu pe tine. Fulgerul e produs de o ratiune , fie de Dumnezeu prin mijloace proprii (ce includ sute de cauze inlantuite pana la fulger) fie de om prin mijloace proprii ( dar care copie sau plagiaza dupa originalul din natura si la scara "omeneasca" ultimele cauze observate care duc la producerea fulgerului ) . Deci fulgerul e produs intotdeauna de o ratiune(fie Dumnezeu in natura fie om in laborator) si niciodata intamplator ,exact asta s-a demonstrat in laborator.