Citat:
În prealabil postat de cocacoc
I.Calin , in continuare repet, nu stii ce e principiul incertitudinii, nici macar nu m-am referit la greseala aia a ta de scriere cu "/" , nu m-am referit la ce ai scris despre impuls si moment , am presupus ca ai scris ce ai scris legat de impuls si moment intr-o forma mai ciudata fiindca te grabeai si n-ai avut chef sa tastezi multe litere, desi acum cred ca nici ce ti-a zis AllegroNonToppo legat de moment si impuls nu stiai .Nu stii ce e . Eu care pot declara ca tangenta mea cu cuantica tinde spre zero , trebuie sa iti spun tie ca te inseli, oi fi io un om al cuvintelor putine da' macar au sens cuvintele mele :)) .
Mai a fost pe aici un inginer cu ample studii in fizica, credincios ce credea ca stie ce-i principiul entropiei, si a trebuit eu sa-i arat unde gresea .
|
Nu pot fizicienii sa fie poeti ca repede credinciosii le rastalmacesc teoriile! Incertitudinea lui Heisenberg nu se refera nicidecum la incertitudini intre fizicieni, ci la precizia cu care se fac masuratori. Dar asta nu e senzational pentru crestini. Mai degraba sar la concluzii care sa-i traga pe ceilalti in jos.