Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 30.06.2011, 23:59:15
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Viziunea mea despre Imparatia sfintilor pe care ar trebui sa o asteptam -conform Crezului- nu este nici crestinatea actuala (conform dogmei ortodoxe) nici Imparatia lui Dumnezeu ci Imparatia lui Dumnezeu venita pe pamint care implica anumite realitati intre care si realizarea unei singure bisericii pentru un singur pastor iar aceea este biserica cea care nu va mai fi buruita iar piatra nu este Petru ci un alt aspect care tine Imaratia lui Dumnezeu venita pe pamint despre care Iisus tocmai vorbise imediat anterior.
Despre biserica actuala a vb in alt verset unde odata (versiunea K.J.) aparea la sfirsit si propozitia ":Altfel o voi distruge." lucru care se va realiza prin reconvertire si unificare cu participarea din partea crestinatatii a 7 biserici din unele revelatii -acei 7 arhierei alaturi de care vor lupta 10 comndanti de partea lui Dumnezeu in razboiul impotriva lui Gog si Asiriei si restu care or mai fi fanatici.
Sa nu uitam ca profetia sfintului Malachia referitor la lista papilor pina la sfiristul papalitatii al 112 lea si ultimul are antetul "Petrus Romanus." -care il poate simboliza pe acel petru in egala masura .
Iar acum numaratoarea a ajuns la al 111 lea -actualul papa- depre care unele profetii spun ca va realiza - fara voia lui dupa altele- mari schimbari in Biserica.
Unele profetii dau amanunte mai multe altele mai putine -in acele momente vor avea loc in lume mai multe eveninente unice succedate rapid dar si simultan. Atunci vor fi evenimente Justitiare.
Mihai,
Unde este acest verset "altfel o voi distruge" de care pomeniti? Pentru ca eu nu imi aduc aminte sa il fi citit si as dori totusi sa imi dau seama despre ce este vorba citind tot contextul.

Cat despre Imparatia Sfintilor de care vorbiti, acum inteleg ca va ganditi la cea de dupa invierea in trup cand Imparatia va fi instaurata pe pamant. Despre aceea aveti dreptate, oameni din toate religiile vor intra in ea in functie de cum vor fi gasiti la Judecata la capitolul iubirea aproapelui si intr-adevar nu va mai fi decat o singura biserica pentru ca totul va fi pe fata si complet, nu ca acum in oglinda si partial. Ideea crestinismului insa este de a intra in aceasta Imparatie imediat dupa moarte, cu sufletul, ca sfinti, pentru a trai imediat in Imparatie si a nu mai trece prin judecata de la sfarsitul acestei lumi (judecata care va preceda instalarea Imparatiei pe pamant), ci dimpotriva, sfintii care vor fi deja in Imparatie cu sufletul ii vor judeca pe ceilalti alaturi de Domnul. La aceasta sfintenie suntem chemati, insa Domnul Iisus a zis clar ca multi vor fi chemati, insa putini vor fi alesi pentru ca stramta este calea si putini vor fi cei care o vor afla.

Last edited by Adriana3; 01.07.2011 at 00:01:50.