Citat:
În prealabil postat de cocacoc
I.Calin, las-o balta cu cuantica. Daca esti interesat de cuantica du-te pe forumul physicsforums(.com) sectiunea Quantum Mechanics . Nici macar nu stii ce e principiul incertitudinii.
|
Mesajul tău, corelat cu postarea mea anterioară (e drept o explicație sumară), denotă ușurința ta față de orice subiect ce necesită gândire mai profundă și imposibilitatea de a citi ce se scrie cum se cuvine. Oricum, postarea nu-ți era adresată, gândirea ta ar avea nevoie de explicații pe cel puțin treizeci de pagini ce e și ce și cum cu mecanica cuantică (sunt noțiuni de cultură generală și nu-ți trebuie aptitudini în domeniu pentr a cunoaște bazele mecanici cuantice, chiar dacă ție sintagma "mecanică cuantică" îți produce fiori și te ancorează într-o stare de smerenie absolută, datorită numai ignoranței față de orice subiect discutat pe acest forum, totuși, sunt cunoștințe de clasa a XII-a în România, îți recomand călduros manualul unic din 1988).
P.S. A propos, ești capabil să emiți vreun raționament cât de cât sau intervențiile tale se reduc tot timpul la trei-patru rânduri de "interjecții raționale" ceva mai elaborate ca citatul pe care mi-am permis să-l dau acum? Cele 286 de postări ale tale la atât pot fi reduse? Oricum, nu aștept răspuns de la unul care a dovedit cu prisosință că este urmaș al primatelor..
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Last edited by I.Calin; 30.06.2011 at 19:45:18.
|