View Single Post
Vechi 30.06.2011, 09:05:23
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
A propos de articolul de mai sus, pe mine ma amuza si ma uimeste totodata credulitatea celor din Franta (in alte tari occidentale nu stiu cum gandesc oamenii de rand, ci doar aici, unde traiesc) vis-a-vis de politica. Ei sunt convinsi ca exista o transparenta totala a politicienilor, ca tot ce spun asa este, fara a vedea demagogia din limbaj si fara a intelege populismul aceluiasi limbaj. Cand imi exprim o opinie in legatura cu un discurs sau altul, sesizand nuante contradictorii si tradarea altor intentii decat a celor expuse explicit, mi se raspunde "Nuuuuu, daca ar fi asa, ar spune!"
Uimitor nu? :) Il vezi pe individ,totul pare in regula,ce spune pare credibil si brusc te trezesti in strada cu o bata in mana,la un miting impotriva guvernului.Imi aduc aminte de imaginile cu grevele din Franta de anul trecut.Nu parea o atmosfera de Champs Elysees iar celebrul spirit de ,,je m'en fiche"era dus pe apa Sambetei.Sau a Senei pentru exactitate geografica :) Stati linistita,sunt multi care vor privi precum curca-n lemne la rezultatul propriei inconstiente.Istorica sau de moment.
Reply With Quote