Mintiile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintiile reduse ii discuta pe altii!
nu stiu cine ti-a spus tie clausemi asa ceva
si nu inteleg de ce parintele visarion este condamnat pt greselile ucenicilor sai.dc v-ar interesa credinta asa d mult p cat dati impresia ati vedea k ce spune parintele Visarion in predicile sale spun si sfintii parinti.sau si ei au fost eretici?de ce il considerati p parintele un eretic?unde ati vazut asemanarea.da,probabil v-ati dat seama k sunt si eu visarionista.si apropo,lucrarea parintelui nu are nicio legatura cu oastea Domnului.iar revista "paine si apa pentru suflet" apare cu binecuvantarea parintelui Galaction episcopul alexandriei si teleormanului.si sa stiti k nu sunt o fanatica religioasa.am si eu destule pacate,dar parintele visarion nu are nicio vina k eu fac pacate si k nu sunt asa cum ar trebui sa fiu.si nu cred k dc sunt in lucrare ma maintuiesc orice rau as face.si Dumnezeu a spus k va judeca oamenii in functie d cat d mult au stiut ei despre credinta,nu dc au fost in lucrarea parintelui.si nimeni niciodata nu a spus asa ceva.dar oamenii nu stiu decat sa barfeasca si sa interpreteze,transformand lucrurile rele in lucruri bune si lucrurile bune in lucruri rele.iar motivul pt care a luat fiinta aceasta lucrare este pt k e mai usor sa t mantuiesti cand stii k sunt si altii alaturi d tine.la biserica la care merg eu ne cunoastem toti si n ajutam atunci cand avem nevoie d ceva.nimeni nu face nimic in interes propriu.suntem o mare familie.si acum poate imi raspundeti si mie la intrebari dc sunteti asa infocati impotriva parintelui.cu ce v-a gresit parintele?d c il considerati eretic?a facut vreo crima ceva impotriva voastra?sau i-a pus p altii sa o faca?iar ma adresez tie clausemi d c ai parasit lucrarea?dc nu raspunzi inseamna k toate afirmatiile tale se duc p apa sambetei
|