Ce viclenie mare e si cu asta..
Adica, intai mancarurile au fost naturale, dar dupa sezonul acesta de descoperiri, ce s-a gandit omul, sa-si infrumuseteze mancarea cu toate substantele, numai ca sa scoata bani, si chestia cea mai interesanta e ca nu a fost destul : s-au adus in vocabularul oamenilor pe langa notiunea de E-uri, si cea de... BIO, ECO... scumpind si mai mult legumele si fructele, care inainte culmea au fost naturale.... iar acum scoate bani din doua parti : de pe substantele artificiale.... pentru ca intr-o ordine de idei acelea sunt foarte ieftine, ca si cum ar baga aer in mancare... pentru ca pana la urma asta e rolul E-urilor de a circula in organism, iar pe de alta parte, din cele naturale, pentru ca... pentru ca. sunt naturale...
Dar si asa, naturale, sunt modificate genetic....
Sa va dau si un exemplu, am cumparat acasa cartofi sa-i cultivam. Si din aceiasi cartofi am cultivat timp de trei ani, iar din an in an, recolta a scazut in intensitate, marime, calitate am putea spune, astfel ca in al treilea an au fost... urati, mici, putini...
Anul acesta, vecinul a cultivat niste cartofi, care nu au mai fost atinsi de gandacii de colorado....
Deci, dupa parerea mea e ca, incetul cu incetul, mancarea adevarata incepe sa dispara chiar si din culturile taranilor....