View Single Post
Vechi 28.06.2011, 18:26:39
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Imi vine greu sa cred povestea cu Iisus, pentru ca nu exista surse istorice extrabiblice care sa ii confirme atat existenta (asta ar fi mai putin important) sau caracterul divin (asta ar fi esential).
Ar suna mai bine "povestirea cu Iisus", nu de alta, dar sunt destui oameni care cred în verdicitatea ei, dar, mă rog...

Ce dovezi extra-românești și extra-religioase ai despre existența lui Varlaam Moțoc?

Citat:
Nu pot lua de buna o carte scrisa pentru promovarea unei religii, promovare care depinde de lucrurile scrise in acea carte. La fel cum nu cred orice campanie de marketing care imi vine in casuta de mail.
Marketing-ul ține de piață - market, promovarea unui personaj sau lucru se chema cândva pasiune, încredere, dragoste, orice altceva din ce nu mai înseamna astăzi mixul de marketing!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.