Citat:
Īn prealabil postat de LapetiteMoc
Directorul de liceu unde eram in tara era membru PSD (desi teoretic scoala este apolitica). La alegeri a iesit Basescu, deci PD-ul. Sa-l fi vazut a doua zi dupa alegeri cum tuna si fulgera prin scoala... In doua zile, insa a devenit membru PD mentinandu-si astfel pozitia, scaunul, spatarul paharnicul, stolnicul etc. . Profesional, este mare dezavantaj pentru Romania ca nu se cauta oamenii competenti, ci acele persoane dispuse la mari compromisuri.
|
Din pacate "sportul" asta a fost si este des practicat in Romania.Trecerea de la o formatiune politica la alta in functie de care-i la putere, pe mine m-a lasat "PAF" intotdeauna ( mi-a fost dat si mie sa cunosc cateva "specimene" de acest gen )si mi-a inspirat un mizerabil caracter al clasei politice..
Ai dreptatea in ce spui, in Romania nu conteaza competenta ci nepotismul si culoarea politica! Am vazut institutii publice deconcentrate conduse de oameni care nici macar nu aveau pregatirea profesionala necesara unui asemenea post, daramite experienta in domeniu, obligatorie cf Legii ... si atunci ne mai miram in ce directie merge tara!
Citat:
Īn prealabil postat de guardian knight
daca ai patit tu asa ceva, si zici din proprie experienta, nu ma bag !
|
Eu stiu ca zic cu patos, ca asa-i felul meu:-)), dar spre dezamagirea ta, n-am patit asa ceva, pentru ca n-am cum.
Citat:
Īn prealabil postat de guardian knight
si...apropo,daca tot zici ca e pina tara de pd-isti angajati prin diverse locuri, atunci, fii sigura ca vor castia iara alegerile,ca-s plini de fani ! (ha,ha,ha !)
|
Offff, pai cat o fi caracatita asta portocalie de intinsa, tot n-o sa castige alegerile numai cu membrii ei votanti!