Citat:
Īn prealabil postat de guardian knight
problema ta e ca : selectezi trunchiat pentru a denatura cu rautate, cele spuse de mine !
daca ai mai avea o urma de logica si de buna-credinta,ai fi citat si fraza in care ziceam ca "acei oameni nu pot fi condamnati nici global ,nici individual " ! Nota-bene !
Iar starea de fapt e xpusa,nu e rodul fanteziei mele ci al unei realitati de fapt : caci ajungem sa fim priviti ca niste cersetori de cetatenii tarilor respective unde emigram in numar mare si care nu iubesc din cale afara emigrantii (cel putin in tarile anglo-saxone!)
La fel si cand calatorim in strainatate ca turisti, suntem priviti cel putin cu rezerva, numai pt ca suntem romani, si exclusiv datorita conationalilor nostri emigrati aiurea prin europa,ca acasa nu-s in stare sa stea cum stau alte popoare !
|
Cu urma de logica si de buna credinta care mi-a ramas, te intreb daca "acei oameni nu pot fi condamnati nici global ,nici individual ",
atunci de ce nu incetezi sa-i judeci ? Tocmai de aceea nu am citat acest fragment pentru ca nu avea legatura cu restul "declaratiei" tale. Ce tot dai tu vina pe romanii plecati? Repet, DE VINA ESTE DOAR ROMANIA, ca i-a facut sa plece! NIMENI NU PLEACA DE LA UN TRAI BUN SI DECENT!