View Single Post
Vechi 27.06.2011, 10:09:43
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Căt de ușor vă lăsați păcăliți de aparențe, ca încet încet, bârfele și răutățile să vă prindă în mrejele ei.

Păi Băsescu este un băiat de zahăr, un super ereou de poveste, care a spus exact ce gândea, și ceva de genul acela credeam și eu, că cineva care abdică, forțat sau nu, trădează ceva, adică abandonând cauza pentru care era investit în acel loc, practic omul trădează, de frică face ce vor alții.

Problema de fond, care trebuie tratată, este să nu ne lăsăm duși de impresia că cineștie ce ar fi trădat, cineștie ce cauză, cineștie ce prostii puse în joc și în cumpănă de gLumea bârfitoare, ci trebuie să vedem clar cum de frică, au venit comuniștii înconjurând cu tancurile și cu tunurile și cu armata casa regală, și au trimis pe un acolit tovarăș cu abdicarea dar având pistolet la el nu ca să-l amenințe pe rege cu pistolul ci de frică purta pistolul și tot de frică îl ținea ascuns în buzunar dar a pus-o pe regină să-l pipăie pe buzunarul de la haină ca să fie convinși că în cazul în care regele va încerca să-l aresteze, abea atunci va riposta, și tot de frică va riposta cîci aceștia nu vor să dea socoteală justiției niciodată.

Acuma să vedem ce au invocat pentru șantaj din moment ce regele a semnat cu ochii închiși?

Păi aveau alegerile câștigate prin furt, deci „poporul” era cu ei, dar nu conta poporul ci rezultatul alegerilor, și mai conta că ei arestaseră 1000 de studenți regaliști care protestaseră și ei la fel cu regele care făcuse grevă la palat.

Deci regele s-ar fi simțit vinovat de moartea lor dacă nu ar fi abdicat imediat, căci comuniștii nu au glumit invocând ce va urma, căci ei aplicau planul de luptă în continuare, căci Botnăraș l-a trădat pe rege după ce regele a sprijinit aliații și pe pe ruși prin decizia sa.

Elementul decisiv acesta a fost, și a și mărturisit regele Mihai într-un interviu.

Deci trădarea cauzei naționale a rezistenței anticomuniste, antilegionare, antifasciste, antihitleriste, antiimperialiste făcută de rege a fost pentru că studenții s-au luat după rege și s-au revoltat și ei dar iată că mișeii nu pe rege amenințau cu moartea ci pe copii deci ei urmau să moară din vina lui, a regelui.

„Înarmați până în dinți ați venit la Mine ca să mă arestați, să mă puneți să abdic de la Adevăr?” ceva de genul ăsta ar fi rostit Domnul... și iată că tot așa a rostit și unsul său... dându-și slava, tronul, mărirea, eroismul jertfei populiste, deci își dăduse funcția sa veșnică pentru a scăpa de la moarte pe ucenicii și frații săi studenți...

Regele nu de la Adevăr și de la Viața întru El a abdicat ci de la ținerea cu dinții a funcției... asemenea sf. Ioan Gură de Aur, a sf. Nifon, și a atâtor și atâtor sfinți care nu au ținut cu dinții de funcția vremelnică de păstor.

Deci eu mi-am schimbat părerea, chiar dacă anterior așa credeam și eu ca Băsescu, că a fost un trădător din moment ce a abdicat, dar se pare caă nu a fost, așa că îmi cer scuze în numele meu și a lui Băsescu dacă lui îi este greu, și sper ca să ne ierte și regele Mihai.

Deci eu exact pentru acest lucru nu-l simpatizam pe rege... că a abdicat chiar forțat... dar se pare că a cântărit foarte bine și iată că și-a dat mărirea sa pentru niște studenți pârliți... 12 sau 100 sau 1000, de parcă ar conta.

Nu este dragoste mai mare decât aceasta ca cineva să-și dea.............

Last edited by vsovivi; 27.06.2011 at 10:11:55.