Subiect: intrebare
View Single Post
Vechi 27.06.2011, 09:39:58
vintage
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mirela.b Vezi mesajul
Am facut cobaltoterapie (6 saptamani consecutiv) pt ca am avut si o tumoare de 25 cm pe mediastin, ce nu a putut fi operata pt ca era localizata si pe artera aorta a inimii...si nici un medic nu a riscat.Diagnosticul exact este limfom nonhodkin malign cu celula mare B mediastinal difuz.Acest tip de cancer daca nu-l descoperi la timp te umpli de ganglioni si tumori f repede, ceea ce s-a intamplat si in cazul meu.
Prin tratamentele naturiste urmaresc impiedicarea evolutiei bolii si de ce nu vindecarea, daca va fi ingaduita de Dumnezeu.Orice incerc numai sa nu mai fac citostatice pt mi-au afectat mare parte din organe.
Mirela, Dumnezeu sa te ajute sa-ti scoata in cale doctori priceputi si sa te vindeci, sau, macar sa se opreasca evolutia bolii.
Eu sunt sceptica in ce priveste efectul tratamentelor naturiste in boli avansate. Acestea ar mai merge in prevenirea imbolnavirilor, pentru mentinerea sanatatii... Dar, este adevarat, nu vorbesc din experienta mea.
Pe langa tratamentele pe care le-ai facut si le vei mai face ar fi bine, chiar minunat sa mergi la un preot, sa te spovedesti des, sa te impartasesti. Si apoi sa sti ca MASLUL face ADEVARATE MINUNI. Incearca cu nadejde.
Maica Preacurata sa te ajute caci ea este nadejdea noastra a crestinilor.
Reply With Quote