Nu vad nimic rau in aceasta 'trusa'.E chiar folositoare.Multi intaind sa imbine randuiala bisericeasca cu supersitiile din popor,si nu e bine.Poate tocmai din acest motiv au facut aceasta trusa,iar daca majoritatea banilor se duc spre azilul de batrani si mai bine.Si bunica si-a pus deja bani deoparte ptr inmormantare,groapa din cate stiu eu e ptr familie,asa ca are deja,e bine sa te gandesti din timp.Daca te ocupi tu de propria inmormantare cat timp esti in viata si pui ceva bani deoparte macar te asiguri ca o sa ai parte de o inmormantare cum trebuie,nu risti sa te mai incinereze nimeni.Macar majoritatea bisericilor doneaza si ajuta o gramada de oameni,spre deosebire de majoritatea oamenilor.Nu inteleg de ce de fiecare data sunt scosi in fata preotii si bisericile cum ca ar vrea sa faca bani si fraieresc oamenii.In loc sa se ocupe si sa ii dea in vileag pe adevaratii hoti si mafioti,tot arunca cu pietre in biserica de parca acolo se duc banii romanilor,ete na.Da' sa platim sute de lei pe haine de firma,pe intrari in cluburi cu fite,alcool,tigari etc. e ok si normal,aia nu mai e scump. Rar am vazut oameni bogati care sa ajute batranii si copii asa cum fac multi preoti si calugari.Iar bogatasii astia cand mai participa la evenimente ptr donatii,doneaza ptr imagine si publicitate mai mult,nu din inima.Nu biserica a saracit Romania si a luat de la gura mancarea romanilor,ci capitalismul vostru iubit,ca de trebuie sa facem pe plac americanilor si UE.
|