Nu "suflu si in iaurt" suflu acolo unde vad ca "arde". Eu increderea in oameni nu mi-am pierdut-o insa fiind o victima a unei sociopate experienta m-a facut sa recunosc genul de oameni manipulatori si credeti-ma ca sunt foarte periculosi.
Eu pana acum n-am vazut la nici un membru de pe forum o schimbare de macaz semnificativa....fiecare a incercat sa-si spuna problema care a avut-o sau daca nu a avut probleme au incercat sa-i ajute pe cei cu probleme, insa, sa se victimizeze nu am vazut pe nimeni.
Cred in bunatatea oamenilor si sunt convinsa ca majoritatea dintre noi avem un fond bun, insa, printre noi mai sunt si exceptii care sunt opusul celor buni.
E un pacat faptul ca o banuiesc dar e pacatul meu. Daca gresesc Dumnezeu sa ma ierte!
Nu pot, insa, daca am o parere despre cineva sa nu iau atitudine si sa nu-i trag de mana si pe ceilalti pentru a le atrage atentia. Cum banuiala e un pacat eu consider ca si nepasarea e un pacat.
Pe mine nu m-a tras nimeni de maneca cu toate ca multi au vazut ca mi se intampla ceva rau. Au preferat sa stea de-o parte sa priveasca si sa spuna ca nu e treaba lor.
Ei bine eu nu voi sta de-o parte!
Repet daca e bolnava Dumnezeu sa o ajute si sa o intareasca!
|