View Single Post
Vechi 24.06.2011, 18:13:26
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Cineva sa-l opreasca pe vsovivi, a deturnat intreaga discutie cu elucubratiile lui kilometrice si discuta singur.

Si-acum sa va spun de ce postez aici. Am votat Basescu cu doua maini. De doua ori. De ce? Pentru ca oferta politica a fost extrem de proasta iar Basescu mi s-a parut mai breaz decat ceilalti. In plus, am un obicei de a nu vota PSD, din principiu.

Am trecut peste atatea si atatea gafe comise de Basescu, deoarece guvernele sale au mai avut zvacniri de dreapta din cand in cand. Cota unica, reducerea aparatului bugetar etc. Sunt un republican convins.

Dar ce-a spus presedintele despre regele Mihai I este inacceptabil. Este o minciuna sfruntata, este o incercare de reabilitare a criminalului de razboi Antonescu si de rescriere a istoriei. Neo-legionarii sunt singurii care jubileaza, avand in vedere ca eroul lor ucigas de evrei este spalat de insasi seful statului la ora de maxima audienta.

De asemenea, nu pot sa nu remarc cum personaje de teapa lui CTP (care a lasat ca in Adevarul sa apara un editorial de prima pagina cu titlul "Fire-ai a dracului, maiestate") si a lui Ion Iliescu, adevarata sluga a Moscovei, care l-a primit pe rege in tara cu tevile reci ale pistoalelor mitraliera, sar acum in apararea regelui.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.