Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 23.06.2011, 20:26:19
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tuty2010 Vezi mesajul
False in acceptiunea cui? A Bor? Hehe, complet irelevant pentru noi.
Singura autoritate lasata de Isus si demonstrata istoric este Biserica Catolica, punct, singura care poate declara adevarat sau fals un fenomen religios.
Asa ca mai lasati-ne cu pareri personale ca pentru noi nu reprezinta nimic. Sunteti deviati de la adevar, v-ati rupt de Biserica lasata de Cristos, ok, treaba voastra, dar nu indoctrinati pe altii ca nu ne-am nascut ieri.
Daca nu va intereseaza ce zic ortodocsii (ma refer si la ceilalti catolici), de ce intrati pe forumul ortodox, de ce credeti ca ne intereseaza pe noi ce spune BC? Ca doar argumentul acesta l-am vazut: asa spune BC.
Eu in general scriu pentru ortodocsii care citesc, pentru ca daca vreau sa discut cu catolici intru pe forumul catolic, cum am facut cu mult timp inainte. Dar de fiecare data cand scriu ceva despre catolicism apare un grup care incepe sa atace.
Nu vrea sa va convinga nimeni, pentru ca scrie ca cei care sunt alesi pentru a face parte din Biserica pricep de prima data, nu trebuie sa le spui de zece ori. De aceea le-a spus Iisus ucenicilor ca acolo unde nu vor sa-i asculte sa plece, iar despre eretici scrie in Biblie ca dupa intaia si a doua mustrare sa te departezi. De ce nu scrie sa incerci sa-l convingi? Pentru ca nu se poate.