View Single Post
Vechi 23.06.2011, 19:15:09
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Mai urmeaza sa ne spuna sa ne cumparam anticipat cate un sicriu ca sa-l pastram pentru cand va muri unul din membri unei familii. Asa anticipat....
Pai daca eu cumpar un indrumator din asta membrii familiei mele ce vor crede? Pentru ce l-am cumparat? Pentru mine sau pentru ei?
Sunt batuti in cap! Doamne iarta-ma!
Ehe, eu am cumparat un indreptar din acesta, un chilipir, cu 2 lei, dintr-un anticariat, acum vreun an-doi, asa, ca sa ma instruiesc si eu putin si nu a comentat nimeni nimic de ce citesc asa ceva. Cand a murit bunica, nu am mai avut cand sa caut indreptarul, dar tot mi-a ramas in minte ca trebuie citita Psaltirea la capatai, ce semnificatie au icoana, crucea, cand si cum se fac pomenile si multe altele...

DIn proprie experienta va spun, cand da moartea peste cineva, nu mai are cand sa se pregateasca, se duce cu ce a agonisit pana atunci, tot astfel si rudele mortului, nu mai au cand sa se informeze, fac ce fac din (ne)stiinta lor dobandita pana atunci.

E o idee buna, pentru ca oamenii nu stiu, nu sunt informati si e bine sa le poata cumpara pe toata o data.