23.06.2011, 01:49:30
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de catalin2
1. Parintii de la sinoadele ecumenice cred ca stiau mai bine ce spun, decat ce ne gandim noi. Se spune ca pofta carnala e cea mai puternica, de aceea nici credinciosului nu i se recomnda sa ramana in lume necasatorit, ci daca vrea sa mearga la manastire. Aceasta trebuie stavilita in primul rand, pentru ca naste alte si alte probleme.
2. Bun, in cazul acesta sustineti ceva diferit si fata de ceea ce sustine BC. Bc recunoaste cele sapte sinoade si hotararile lor, iar pe monofiziti ii considera eretici.
3. Biserica este divino-umana, nu se poate amesteca una cu alta. Doar Bc a facut asta, transferand din partea divina (infailibilitatea ) si oamenilor.
In al doilea rand, legat de userii catolici, fiecare isi apara puii cum se spune. Am fost mult timp pe forumul catolic si am cunoscut si catolici care nu sunt agresivi. Asadar nu impartasesc opinia legata de Dl.Erethorn, dar nefiind de fata nu are rost sa comentez altceva. Despre Adriana mi-am exprimat parerea.
|
Deci daca dl Erethorn nu-i de fata, nu comentezi, dar daca Adriana nu-i de fata poti sa iti exprimi ce parere doresti. Ce sa inteleg din aceasta discriminare?
|