View Single Post
Vechi 22.06.2011, 15:50:04
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Slava in limba rusa inseamna cer, si noi avem expresia "a ridica in slava" si deasemena verbul "a slavi".
In final este tot o lauda prin care recunoastem puterea si marirea divina , o exprimare a recunostintei si a umilintei si chiar a nazuintei spirituale.
Este o vorbire elevata, daca nu chiar cea mai evlevata -cu atentia indreptata spre cele curate si sfinte care au puterea binecuvintatoare sa ne curete si mai mult atentia si constiinta.
Marire si preamarire ...Dumnezeu este in noi in masura binelui si calitatilor noastre, dorind marirea binelui suprem creste si binele in interior.
avind atentia spre TU Doamne nu mai este loc de EU (ego) pina acolo incit iti e rusine sa spui eu, -ca un fel de blasfemie- , din moment ce tot binele din noi este de la Dumnezeu, inclusiv identitatea noastra cea mai adinca este tot parte din Dumnezeu. acel eu nu mai are nici o valoare in comparatie cu autoritatea si prezenta lui Dumnezeu.

La fel cred si eu ca ingerii nu au comunicare prin cuvinte ci un fel de empatie intuitiva, asadar daca este vorba de o limba a ingerilor ea nu este pentru ei ci pentru noi. ca sa ne fie noua de folos prin focalizarea atentiei catre universul sfint.
Reply With Quote