View Single Post
Vechi 22.06.2011, 04:53:31
ssheila ssheila is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.06.2011
Implicit

Te inteleg f. bine ....si noi suntem aici din 2009 si am trecut prin ac. probleme ca si familia ta.... sunt de ac parere cu tine despre Canada...insa credema in rom. nu m-as intoarce ...acum iti este dor si poate ai uitat exact situatia din tara.... daca tot vrei sa faci o schimbare eu te sfatuiesc sa te duci undeva in Europa..sa faci o facultate intr-o alta tara decat Rom....noi am treminat facult in Rom si fara relatii nu faci nimic este mai rau decat in Canada......Noi am stat 10 ani in Spania pana sa emigram in Canada..pot spune ca am facut o mare greseala..nici nu iti poti imagina cat de dor imi este de Spania ..pot spune ca acolo simt ca imi este radacina nicidecum in Rom unde m-am nascut am crescut etc...asta pt ca nici nu se compara sentrimentele pe care le-am avut in Spania in primul rand linistea sufleteasca, civilizatia,curatenia etc..ceea ce in in rom si mai ales in Canada nu le gasesti....fara sa vreau intotdeauna fac o comparatie cu Spania asta pt ca ma lovesc frecvent de cate ceva cu care nu sunt obisnuita...Canada este plina de surprize ...deci concluzia mea este sa te duci undeva in Europa..nu Canada si mai ales Rom. unde este mult mai rau decat atunci cand am plecat noi....Este parerea mea din propria experienta...