View Single Post
Vechi 21.06.2011, 12:44:52
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Un tip medic de profesie ,fost mare crai in timpul studentiei se angajeaza la un spital din oras. Acolo incepe o relatie cu o asistenta genul de femeie serioasa, muncitoare, frumoasa (tot tacamul). Au avut o relatie de vreo 3 ani timp in care ea astepta sa fie ceruta in casatorie. Tipul nu a cerut-o ,din contra, a parasit-o si a inceput o noua relatie cu altcineva genul de vampa. L-am intrebat de ce? Mi-a spus ca asta noua e mai buna la pat decat cealalta. S-a casatorit cu noua prietena i-a trantit asta rapid un copil ca sa nu-l scape. Acum lui i-a iesit pe gat casnicia! Mormeza asta nu face nimic, nimic! El face curatenie, el gateste, in parc cu copilul doar pe el l-am vazut . I-a iesit sexul pe gat!
A luptat asistenta pana in ultima clipa sa-l recastige si sa-l faca sa se intoarca la ea dar nu a reusit atunci. A reusit insa mai tarziu cu altcineva si acum e fericita.
Mie mi se pare extraordinar ca acea femeie asa vampa cum o consideri tu (sau lumea) a reusit sa transforme UN CRAI intr-un barbat responsabil, un barbat DE CASA!!! Probabil daca ramanea cu prima ar fi fost in continuare un vesnic fustangiu nemultumit, in cautare de aventuri extraconjugale!
Reply With Quote