Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 20.06.2011, 14:11:15
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Majoritatea catolicilor pe care i-am cunoscut recunosc minunea de la Ierusalim.
Observam cum Adriana scrie numai impotriva ortodoxiei, toti sunt buni, in afara de ortodocsi, care de obicei mai si mint. Spun ceva armenii, spun altceva ortodocsii, e sigur pentru ea ca ortodocsii mint. Spun ceva catolicii, altceva ortodocsii, ortodocsii sunt cei care spun neadevaruri. La fel si in cazul penticostalilor, etc. Un duh ii indeamna pe unii ecumenisti (adica cei ce cred ca toate cultele sunt la fel) sa lupte impotriva adevarului si ortodoxiei, nedandu-si seama ca lupta impotriva lui Hristos. Si orice le-ai spune nu pot deosebi adevarul de minciuna.
Catalin,
Ti-am spus deja sa ai bunul simt si curajul sa mi te adresezi in mod direct daca ai ceva sa-mi spui. Daca nu, atunci nu mai imi pomeni numele. Asta in primul rand.
In al doilea rand, eu am prezentat faptele pe de o parte, pentru ca tot ce tine de arhitectura si constructia Bisericii sunt fapte usor verificabile, iar pe de alta parte, in ceea ce priveste povestile, am aratat ca fiecare are povestea lui. Si doar Dumnezeu stie Adevarul. Si dupa cum se vede ii place rugaciunea impreuna cu "ereticii" in Biserica Sfantului Mormant din moment ce nu da nici un semn ca nu i-ar fi pe plac. Tu esti mult prea partinitor ca sa intelegi o evidenta de sub ochii tai.