View Single Post
Vechi 19.06.2011, 01:00:01
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Smile ha ha ha !

Citat:
În prealabil postat de antoradoi Vezi mesajul
BMD-ule,un "Iisus" "deghizat' in tigan,mi-a furat ,constant,pina mai dauna-zi,din magazin(dom religios) mai multe obiecte ,valorind fiecare ,cam 500 euro/buc.Am trecut cu vederea,si l-am miluit ,mai dep dupa "larghetea" inimii si a buzunarului meu,din ce in ce mai gol...sapt trecuta a decis sa treaca la lucruri mai "concrete" din pcdv financiar,si a "subtilizat" un covor arhieresc,in val de 1000 euro.Hocus-pocus...si ,crede-ma ,nu era chiar un ac,sau o margica,ci ditai covoru'....si ...dus a fost.L-a vindut probabil pe 2 kile de bere...sa-l "denunt" la POLITIE?..As! Taman cind ma decisesem,dupa ceva "deliberari ",pe cine crezi ca vad rezemat intr-un cot pe masina Politiei,parcata in coltul strazii,stind la "taifas",cu "oamenii ordinii publice"?Pariu ca nu stii!...
Guvernantii nostri n-au nici un chef sa se ocupe de integrarea romilor,sau de "oamenii strazii",cersetorii,deoarece au lucruri "mai serioase" de rezolvat.Numararea banilor din conturi le ia mai tot timpul....Programele alea de integrare sint praf in ochi,gargara obosita...
Stii ce mi-a zis una de la ambulanta ,asta iarna, pe un ger de crapau pietrele,cind am sunat ,sa vina ambulanta sa ia un aurolac inmarmurit?Sa nu-i mai rasfatam atita pe aurolacii astia!...Apoi eu am fk cu aia de la ambulanta,in telefon,un show de zile mari,pina am inghetat tun si eu si telefonu'...Stii ce-a fk aurolacu',cind dupa vreun ceas jumate a ajuns ambulanta?A luat-o la fuga ,la auzul sirenei ,si eu am ramas de caroline...de-am platit "deranjul"....Nici guvernantii nu au "vreme" sa-i integreze pe tigani,nici tiganii nu au "vreme" sa fie integrati.Nici pe unii ,nici pe altii nu-i usor sa-i responsabilizezi!Mila Domnului cu toti!

Draga mea, dincolo de mesajul trist al postului tau, am ras de m-am prapadit! Un umor autentic cum rar gasesti chiar la scriitori consacrati. Asta e talent autentic! Pune mana pe cerneala si hartie si uite asa vei contribui la integrare! Bafta!
Reply With Quote