Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 18.06.2011, 12:52:54
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Eu ma bucur mult cand cineva ma corecteaza. Ca poate de multe ori nu imi dau seama cand gresesc. Ceea ce nu pot spune despre dvs, cu parere de rau asta. Inca odata , va repet, faceti ce vreti si credeti ce vreti. Sunteti libera sa alegeti.
Eu sunt datoare sa martirisesc credinta curata fara adaosuri si modificari si amestecuri. Ca altii fac asta Dumnezeu cu mila Sa. Acu nu toti sunt orbi si surzi.

Arsenie Boca este inmormantat la Prislop in ziua de 28 noiembrie 1989.
http://www.arsenieboca.ro/viata/viata.html
Cei de la manastirea Prislop nu mint, eu am toata increderea in manastire , in calugaritele de acolo, in preotul de acolo, am toata increderea in Biserica ortodoxa din care face parte atat manastirea cat si eu. Nu plec urechea la nici un om care spune ca a vazut ca a facut sau mai stiu eu ce, pentru discreditare. Daca dvs vreti sa credeti altceva sunt iarasi libera. Doar toti vom da judecata de fiecare crezare, cuvant sau sminteala.
Daca va place sa fiti corectata pai in cazul acesta invatati sa faceti diferenta intre a corecta si a judeca.
A corecta inseamna a-i spune omului "este gresita afirmatia pe care ai facut-o pentru ca" si aici veniti cu argumente care sa demonstreze opusul parerii pe care o combateti.

A judeca insa este ceea ce faceti dvs adica acuzatii de anti-ortodoxism, de discreditare a bisericii ortodoxe, de hulire a sfintilor, de partinire fata de unii, de minciuna si lista poate continua. Dupa cum vedeti nu sunt argumente care sa arate de ce parerea celuilalt ar fi gresita, ci sunt doar acuzatii si atacuri la persoana izvorate din judecata pe care o purtati fata de persoana atacata in acest mod.