Subiect: Iadul
View Single Post
Vechi 18.06.2011, 11:38:54
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Guru inc. Vezi mesajul
Nu cred ca este un om care sa isi doreasca propriul sau rau.Nu cred ca se pune problema 'vointei' aici.Toti ne dorim propriul bine, pacatosii la fel.Pentru ca toate care le fac le fac ca sa le fie lor bine.Considerati ca pentru niste vicii sau pacate precum : bautul, fumatul , injuratul s.a.m.d cineva ar merita sa fie pedepsit atat de crunt pe cum spune litera Scripturii?Vi se pare normal ca pentru ceea ce cineva(oricine) ar face intr-o perioada definita de timp sa fie pedepsit o infinitate?Vi se pare drept acest lucru?
De ce n-ar fi drept?

Caracteristica lumii noastre este ca bunii si raii traiesc impreuna,se intersecteaza;eu am renuntat de o vreme sa mai deschis TVul la stiri,in fiecare zi se gasesc crime,violuri si atacuri sa se prezinte,niciodata ziua nu sufera de lipsa cazurilor!
Este NORMAL ca cei care au facut raul sa fie pedepsiti iar cei buni(in proportii f mari abuzati si victimizati de cei rai)sa-si gaseasca linistea!

Ba cei rai au chiar o sansa in buzunar!Adica infaptuiesc raul(mutileaza existenta unui alt om)apoi se caiesc,se spovedesc si impartasesc,intorc spatele vietii lor nelegiute si surpriza...au toate sansele sa aterizeze in Rai!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote