Citat:
În prealabil postat de Guru inc.
Foarte buna comparatia.Aceeasi intrebare o pun si eu: De ce ne-ar pedepsi Dumnezeu vesnic pentru ceva ce am facut, am gresit sau nu am facut in cativa zeci de ani?Vi se pare corect, drept, milostiv sau iubitor acest act?Care ar fi calitatile unui astfel de Dumnezeu in cazul acesta?
|
Daca cel care greseste are constiinta greselii si totusi persista in face si mai multe,asta nu se numeste accident sau nestiinta;insa pt un bastinas din vreun trib african care nu a auzit de cele 10 porunci si de Iisus treburile se simplifica,in sensul ca nu poate da socoteala pt ceva ce nu stia!
Tu nu ai o constiinta?Iti pare permis sa omori un alt om,sa-i furi lucrurile,sa-i doresti rau in toate si sa-l urasti?Crezi ca misiunea umanitatii este sa-si satisfaca numai nevoile primare?
Dumnezeu nu vrea sa te pedepseasca,tu esti cel care atragi niste rezultate in functie de faptele tale;spune-mi daca parintii tai te avertizeaza sa nu te droghezi ca o sa sfarsesti rau,iar tu faci exact opusul spuselor lor si intr-o zi mori,oare ei mai pot face ceva pt tine??
Ei ti-au spus ca drogurile sunt periculoase,insa nu au permisiunea de a te inchide cu lacat in debara pt a fi in controlul lor...Parintii tai te iubesc atat de mult,incat iti lasa libertate de actiune si vor fi fericiti daca ai inteles mesajul lor( nu mai iei droguri din prisma pericolului vietii tale nu pt ca esti prizonier in debara).