Citat:
În prealabil postat de Marimira
Eu ma retrag din acest forum.
|
Nu , nu aceasta este solutia , te rog sa ma crezi ! Este loc pentru toata lumea , si scopul nostru nu este in a ne prigonii unii pe altii . Draga Marimira , sunt pe acest forum din 1996 , iar ce ai patit tu este o simpla mangaiere in comparatie cu cele suportate de mine , inclusiv injuraturi si amenintari pe privat , dar toate acestea m-au intarit mai mult , si nici o clipa n-am spus ca parasesc acest forum . Draga Marimira , ce facem in viata reala cand duritatea , rautatea si prigoana este la tot pasul ? Nu avem voie sa dezarmam , sa deznadajduim , sa disperam , sa renuntam , sa-ntoarcem spatele , sa ne predam ! Te rog din tot sufletul sa ma-ntelegi , si sa renunti la hotararea ta ! Suntem toti praf si cenusa , pulbere in vant risipita , iar cand duhul ne va parasi , nici eu , nici Zaharia , nici Mirela , nici Melissa , nici admin si nimeni de pe aici , nu se va prezenta inaintea lui Dumnezeu , ca invatat , ca mare teolog , ca mare carturar , ca mare intelept , ci va veni cu desaga faptelor lui , cu acea "cutie neagra " in care este inregistrata toata calatoria noastra de pe acest pamant , din aceasta viata . Deci , te rog sa nu risipim placerea de a fi impreuna si aici pe acest forum , invatand unii de la altii ! Pana la iubire si iertare e cale lunga , dar cel putin sa-ncercam sa ne suprtam , caci cu timpul apare si iubirea si iertarea , macar o tara din fiecare !