Subiect: Adam si Eva...
View Single Post
Vechi 17.06.2011, 11:10:11
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Curioșii mor repede că-i ucide științificii... fiindcă n-au credință... păi ți-am explicat foarte frumos și exact, dar tu vrei prostii văzute prin microscop sau lunetă sau parabolică electro-magnetică... și dacă vezi că mișcă sau strălucește ceva acolo atunci crezi ceea ce născocesc și modelează ei ca explicație... Cu ce v-au vrăjit? V-au prostit să vă hrăniți cu speranțele deșarte că o să primiți și voi aplauze... că cică o să știți adevărul și o să fiți și voi mari, mari de tot... păi cum o să-L știți dacă nu sunteți pe Calea Lui? Și la ce v-ar folosi dacă nu-L trăiți deloc?

Ce știu ei, științificii, nu e decât sminteală căci întunericul se lasă pe împărățiai fiarelor și a balaurului... nu ai ce să înveți de la ei... decât niște superstiții înfricoșător salvatoare care amăgesc pe cei slabi la minte și la credință...

Dar cum toți suntem slabi pe toți ne paște necazul ispitei... dar ''întru slăbiciuni se desăvârșește Duhul Meu''... așa că ''deajuns ție Harul Meu''... măi omule creștin.

Dacă ai fi luat bine aminte la Scripuri și la Duhul Sfânt, Cel ce ne călăuzește în tot Adevărul ai fi găsit explicațiile și nu ai tot întreba mirîndu-te de ''noutăți'' ca vițelul la poarta nouă... păi nu vezi dumneata că e ruginită și dată cu var poarta cea largă? Nu veezi, din păcate. Nu că nu poți ci fiindcă nu vrei.

Last edited by vsovivi; 17.06.2011 at 11:14:07.
Reply With Quote