Subiect: Furia
View Single Post
Vechi 17.06.2011, 01:13:47
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Aly_2011 Vezi mesajul
Prioritatea lui e munca, uneori recunoaste alteori nu. Nu pot sa ma reorientez pentru ca e un baiat tare bun, imi vorbeste frumos, ma ajuta... e prima dragoste pentru amandoi si ne dorim sa fim impreuna. Doar ca sunt tanara si nu stiu cum sa reactionez atunci cand mai greseste, ma supar, iar el imi reproseaza asta. Recunosc ca nu am rabdare si sunt impulsiva. El este in schimb calm si ma face parca si mai mult sa ma enervez crezand ca nu acorda suficienta atentie problemei. Incerc sa invat cum sa ma port, sper sa si reusesc sa-l fac sa imi vorbeasca mai mult. oricum ar fi, il iubesc si ma rog sa pot accepta si obsesia asta a lui pentru munca si cred si pentru castig. Va multumesc tuturor pentru sfaturi...se vede ca am multe de invatat.
Desigur ca exista si femei care accepta sa stea pe locul 2 .Eu nu fac parte din aceasta categorie, deci nu-ti pot da sfaturi mai departe.:-)

Doar sa ai grija cum evaluezi lucrurile. Un om poate sa aibe 100 de calitati si doar un singur defect. Tu sa nu te culci pe o ureche ca are atatea calitati. Ci sa te gandesti bine daca poti trai cu acel defect.

Sa-ti ajute Dumnezeu !
Reply With Quote