Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 16.06.2011, 09:04:42
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Din faptul ca mi-a scris acelasi mesaj (la inceput fara sa dea si link-ul) si s-a mai intamplat de cateva ori sa-mi raspunda Adriana in locul nutucutu ma face sa ma gandesc ca s-ar putea ca Adriana3 si nutucutu sa fie aceeasi persoana. Adriana3, daca a avut nick-ul de care mentiona doctor_faustus, avea nick in timp ce il avea si pe cel cu Adriana3.
Domnule Catalin, nu sinteti dumneavoastra expertul in a da citate si link-uri? M-am molipsit si eu, iar daca vad ca unii exprima ideile mele mai bine decit as face-o eu, repede: copy/paste. De unde si concluzia ca nu ar trebui sa abuzam de ceea ce spun si gindesc altii, ci trebuie sa gindim noi insine si sa ne spunem propriile ginduri. Iata ce tulburare am provacat cu un simplu copy-paste!

Referitor la faptul ca Adriana3 si nutucutu ar fi aceiasi persoana: lucrul asta imi arata cam care e puterea dumneavoastra de analiza. Daca ati ajuns la o concluzie gresita pentru un lucru asa banal, cum sa-mi imaginez ca sinteti bun atunci cind interpretati lucruri pe care multi teologi se straduiesc sa le descilceasca?

Last edited by nutucutu; 16.06.2011 at 09:11:18.