View Single Post
Vechi 15.06.2011, 20:32:48
HoratiuM HoratiuM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.08.2009
Implicit Insulta revelează omul

Citat:
În prealabil postat de Raziel Vezi mesajul
Da de ce nu ma iei tu la "trei pazeste", si ma ameninti ca asmuti cainele de paza al crestinatatii?
N-am nimic de discutat cu HoratiuM, deja am vazut in ce subcategorie de crestin se incadreaza.
V-am făcut inculți, leneși și ilogici: toate pentru că rezultă exact din ceea ce postați pe forum și pentru că, deși dați în vileag, continuați să repetați aceleași inepții, la nesfârșit, deși există o întreagă cultură care oferă numeroase răspunsuri cam tuturor paralogismelor și ignoranțelor voastre. Câine, însă, nu mi-am permis să vă/te numesc și nici nu v-/te-am introdus în vreo subcategorie, umană sau animală.

Raportul fiecăruia cu celălalt revelează inconștientul din el — adică ceea ce îi lipsește. Dacă tu alegi să mă insulți la acest nivel, atunci nu-mi rămâne decât să constat că acesta e tipul de raport pe care tu știi sau poți să-l angajezi: cel de inumanizare a aproapelui, după ce nici măcar nu ești capabil să intri într-un dialog, dacă nu relaxat, măcar de o polemică firească și lipsită de inepție sau autism. Niciodată realul nu se va reduce la schemele empirice pentru care voi îi cereți să se reducă. Și cu cât veți forcluza mai mult ceea ce nu sunteți dispuși să-i recunoașteți acestui real, cu atât propria voastră forcluziune vă va sminti mai tare. Și cu atât mai solipsiști și mai inapți pentru dialog veți fi.

Nu știu cum se vede lumea din categoria sau subcategoria ta de ființare, dar ai pierdut partida de mult.

Last edited by HoratiuM; 15.06.2011 at 20:51:23.