View Single Post
Vechi 15.06.2011, 11:45:44
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Măi nene, grația cu care aberezi e demnă de o cauză mai bună, zău așa!
Dacă tu așa vezi, viceversa, că așa ai fost păcălit prin îndelungată instruire școlară științifică, asta nu înseamnă că eu aberez sau că eu sunt de vină că tu ai rămas doar un biet ignorant... eu am depășit școala cu toate minciunile lor. Păreau adevărate, păreau frumoase, dar am ajuns să pricep că nu sunt decât niște minciuni care vor fi date uitării mai devreme sau mai târziu căci sunt fatalmente niște născoceli... scornicite pentru minterese absurde... joaca cu cobaiul. E foarte trist că am fost atâta vreme cobaiul unor științifici ratați. Am studiat ce au scris și concluzia e una: au aberat atât de frumos jonglând și furișându-se printre socoteli... demni de circus globo.

Bine că m-a luminat Dumnezeu ca să nu-și mai bată ei joc de mine la nesfârșit. Tot ce învățați la școală e o prostie uriașă. Mă refer la toate teoriile astea științifice cusute cu ață albă ca să puște și „demonstrate” foarte riguros... Bine ar fi dacă nu le-ați crede. Nu de alta ci pentru că sunt minciuni și nu duc nicăieri și or să puște cu siguranță. Puteți fi siguri că or să puște... căci de frică au căutat ei să facă bombe...

Last edited by vsovivi; 15.06.2011 at 11:48:18.