Citat:
În prealabil postat de catalin2
Asteptam cele cateva sute de ani ca sa ne spun aoamenii de stiinta ce cred despre marginile universului. Pacat ca n-o sa mai fim noi atunci.
Cica e cum am scris eu, poti cauta pe net. "Nu este posibilă studierea și observarea directă a fenomenelor de dincolo de orizontul evenimentelor unei găuri negre." " Gaurile negre nu pot fi observate in mod direct"
Asadar se vad niste fenomene din jur sau emisii de radiatii si s-a presupus ca ar fi un fel de gauri negre. Un model teoretic. Presupun ca nu le-ai vazut tu cu ochii tai, e credinta in ce spun oamenii de stiinta.
|
Nu e posibilă studierea directă a fenomenelor deoarece dacă ar fi nu ar mai avea proprietăți necesare si anumea forta de atractie gravitationala.
Este evident că nu se pot observa direct dacă au puterea să atragă fotonii. Astfel în absenta luminii nu se văd (denumirea nu indică culoare ci chiar puterea acestora de atractie inclusiv a luminii din jurul lor). Oricum nu vei gasi pe cealată parde decât ceea ce a fost absorbit comprimat puternic
http://www.youtube.com/watch?v=w0q4z...eature=related
Nu am constatat personal una (si nici nu cred ca as vrea) dar constatarile oamenilor de știintă fac dovada până la proba contrară (pe care nu a prezentat-o nimeni din câte știu)