View Single Post
Vechi 09.06.2011, 11:10:16
vintage
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ElisabetaM Vezi mesajul
Simt ca nu mai pot sa indur colegele de munca.
Parca toata ziua nu au alta grija decat sa comenteze ce a facut cutare, ce a zis cutarica, cum se imbraca una sau alta, viata mondena etc..
Cu ceva timp in urma, una dintre ele intreba in gura mare ce este "harti" si cum nimeni nu raspundea, i-am spus eu ce este o zi de harti. Mi-am auzit apoi ca as fi habotnica.
Cu alta ocazie, una dintre ele vorbea de avort si i-am spus ce a zis Parintele Cleopa despre copii avortati. Nu spun ca asta a starnit niste valuri..... Doamne Doamne!!
Si eu am aceleasi probleme. le las in apele lor... Am incercat de cateva ori sa le spun una alta... dar cine-i "chitit" pe cele lumesti greu il schimbi. Atunci cand le invatam despre vietuirea crestina nu numai ca ma luau in ras dar bascalia pe care o faceau la cele sfinte, icoane, biserica, Dumnezeu, preoti, Sf. Liturghie, post si Sf. Impartasanie, m-a durut pana in strafundul sufletului. De atunci le las in pace. Dar sa vezi ce bancuri nerusinate se spun... ti se face parul maciuca. Imi zic in gand: "Doamne iarta-le, Doamne da-le minte"! si atat. Daca pot, plec de acolo. Cand a fost ziua mea, am dus ceva dulce la serviciu si i-am indemnat pe toti sa serveasca si sti ce au zis inainte de "La multi ani"?... A zis unul: " E ziua ta? Ce?? azi e Sfanta Marilena?" ( ca asa ma cheama) ... Ce sa raspund? M-am intristat de ironia facuta si i-am iertat...
Reply With Quote