Dumnezeu chiar ne iarta pacatele si le sterge cu un burete
In primul rand doresc sa iti spun ca ai o conceptie total gresita despre Tatal Nostru si nu stiu cat de mult il cunosti daca ai putut scrie aceste aberati!Sincer nu iti spun aceste lucruri ca sa te fac sa te simiti prost ci ti le spun ptc. asa m-a invatat pe mine Biblia:"daca fratele tau pacatuieste impotriva ta mustra-l..." si chiar iti spun aceste lucruri deoarece vreau sa te ajut ptc. stiu ca printre altele Domnul a vrut sa citesc acest articol si sa iti deschid ochii,mai bine zis sa il las pe EL sa iti deschida ochi prin mine caci eu nu am nici un folos singur fara puterea lui DUMNEZEU!
As vrea in primul rand sa comentez despre primul exemplu este adevarat ca Dumnezeu vede de fiecare data cand gresi si "noteaza in carnetel" dar odata ce ne pare rau EL ia "guma de sters" patata cu sangele lui Isus si sterge acel sau acele pacate pe veci!!!!!Domnul nostru este unul drept dar nu este nemilos,EL chiar ne iarta toate greselile daca ne pare rau pentru ele(ai grija acesta este un lucru important)!Cel mai stupid lucru pe care la-i putut scrie este faptul ca acel criminal cand ii este mai bine DUMNEZEU pac ii face de petrcanie.dar vai cat de gresit DOMNUL nostru nu e asa daca ar fi asa toti am suferi crunt el nu este un DUMNEZEU razbunatoar ci din potriva este intruchiparea milei si a bunatati,a indurari a tot ce este mai bun pe lumea asta si dincolo de ea!este adevarat ca toti vom suferi consecintele pacatelor noastre si ca cei rai se vor duce la un moment dat dar nu trebuie sa IL aratam pe DOMUNL ca un mos inacrit care te prinde si gata esti.DOMNUL ESTE CEL MAI MINUNAT LUCRU SI EL NE-A DAT SCAPAREA;CREZI CA L-AR MAI FI DAT PE IISUS SA MOARA PENTRU NOI DACA NU NE-AR FI IERTAT SI UITAT!CREDEMA DUMNEZEU IARTA SI UITA IN ACEEASI MASURA ADICA DE 70 DE ORI CATE 7!!!!!!!!DOMNUL ESTE MINUNAT!
ACUM AM O INTREBARE TU CITESTI BIBLIA?
TE ROG SA IMI RASPUNZI SI SA DAI UN COMMENT INAPOI PENTRUCA AS DORI SA STIU PAREAREA TA IN LEGATURA CU CE AM SCRIS!!!
|