Eu mă gândesc cam câte taxe trebuie să fi plătit acela pentru statul social care, teoretic, are grijă de săraci. Și mă ia cu amețeală.
Citat:
În prealabil postat de guardian knight
alaturi de o masina de teren noua,scumpa si luxoasa,
|
Ceva gen Land Rover ? Cam 80 000 de euro. Atunci înseamnă că în chiar momentul când a achitat-o, 19 200 de Euro (adica 80 440 de RON) au intrat în buzunarul statului, pentru cei săraci. Ca să o înmatriculeze, a mai plătit o taxă cu al cărei nivel nu sunt la curent. Ca să ajungă cu ea la Cora, a băgat benzină: mai mult de jumătate din valoarea benzinei s-a dus la săraci, ca TVA și acciză. Cora este la capătul orașului, nu ? Ca să meargă un pic mai încolo, are nevoie de Rovinietă, proporțională cu cilindreea care trebuie să fie de peste 3000 de cmc.
Citat:
isi descarca caruciorul asa de plin de cumparaturi ca dadea pe afara ! Gandeste-te cat costa sa umpli un carucior cora pana la varf ???
|
Depinde mult de ce anume era în căruciorul acela plin moț. În medie, umplerea lui costă în jur de 500 de RON. Când a trecut pe la casă, acești 500 de RON i-a plătit (rotunjit) astfel: 400 de lei cât a costat, de fapt, marfa și 100 de lei a dat pentru săraci, ca TVA.