View Single Post
Vechi 05.06.2011, 13:49:05
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Eu mă gândesc cam câte taxe trebuie să fi plătit acela pentru statul social care, teoretic, are grijă de săraci. Și mă ia cu amețeală.

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
alaturi de o masina de teren noua,scumpa si luxoasa,
Ceva gen Land Rover ? Cam 80 000 de euro. Atunci înseamnă că în chiar momentul când a achitat-o, 19 200 de Euro (adica 80 440 de RON) au intrat în buzunarul statului, pentru cei săraci. Ca să o înmatriculeze, a mai plătit o taxă cu al cărei nivel nu sunt la curent. Ca să ajungă cu ea la Cora, a băgat benzină: mai mult de jumătate din valoarea benzinei s-a dus la săraci, ca TVA și acciză. Cora este la capătul orașului, nu ? Ca să meargă un pic mai încolo, are nevoie de Rovinietă, proporțională cu cilindreea care trebuie să fie de peste 3000 de cmc.
Citat:
isi descarca caruciorul asa de plin de cumparaturi ca dadea pe afara ! Gandeste-te cat costa sa umpli un carucior cora pana la varf ???
Depinde mult de ce anume era în căruciorul acela plin moț. În medie, umplerea lui costă în jur de 500 de RON. Când a trecut pe la casă, acești 500 de RON i-a plătit (rotunjit) astfel: 400 de lei cât a costat, de fapt, marfa și 100 de lei a dat pentru săraci, ca TVA.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote