Citat:
Īn prealabil postat de anisoara
Sunt singura,ma simt si sunt.As vrea sa cunosc un om drag si bun cel daruit mie .Am cunoscut un om care imi place ,un bun crestin dar relatia nu cred ca va ajunge unde imi doresc eu.El motiveza munca ,banii,postul Pastelui ,apoi ... ca motive sa nu ne putem vedea.Ce sa fac? Ma rog la DUMNEZEU pentru el dar sunt suparata.DATI-MI VA ROG UN SFAT.
|
Ce sa faci? Eu zic sa nu-ti mai pierzi vremea visand la acest barbat. Este evident ca nu esti ceea ce-si doreste. Un om care iubeste, doreste sa imparta si aerul pe care il respira cu persoana iubita. Elibereaza-te de amintirea lui si mergi mai departe.Curand vei emite semnale celor din jur, ca esti disponibila. Poate iubirea este mai aproape de tine decat crezi, dar n-ai ochi s-o vezi pentru ca esti ocupata cu amintirile si sperantele desarte.
Roaga-te din suflet Maicii Domnului sa-ti scoata mai repede in cale barbatul pe care Dumnezeu la randuit pentru tine. Pana apare, ocupa-te de tine si fii deschisa si florilor, si norilor, si ploilor si mai ales oamenilor!
Sa-ti ajute Dumnezeu!