Citat:
În prealabil postat de heaven
Poate ca abordarea Delirului nu este dintre cele mai fericite pe care le-ai fi putut intalni.Insa,intrebarea este ce fel de raspunsuri cauti pe acest forum?
Ori pur si simplu cauti sa iti intaresti tie niste credinte personale in privinta religiei?Pentru ca asta este usor de obtinut...
In psihologie aceasta se numeste "profetiile care se adeveresc",mai precis o persoana care are anumite credinte personale cauta sa si le confirme si in mod inconstient ori poate dirija pe interlocutor sa i le intareasca ori cauta exact circumstantele si persoanele care sa ii confirme propriile convingeri.
Insa chiar si dorinta de a confirma aceste convingeri,arata ca undeva in interior a ramas inca un semn de intrebare...
Deci,despre ce anume mai exact este vorba in cazult tau pentru ca nu am inteles prea bine?
|
M-am lasat pagubas sa mai caut vre-un raspuns pe forumul asta(m-am convins ca pe forum nu prea ai cum sa gasesti raspunsuri la intrebari existentiale), dar, din pacate, m-am lasat prins in polemici, m-a uimit reactia "crestinului" din unii, care au simtit imediat nevoia primara de a aduce atacuri la persoana, fara sa ma cunoasca, recunosc am si eu slabiciuni si am simtit nevoia sa respund.
Rapunsul pe care vroiam sa-l aflu este daca exista Dumnezeul biblic.
In privinta asta cred ca tu ai pus punctul pe i, poate in mod inconstient am vrut sa mi se confirme anumite credinte personale, si da se pare ca esti un bun psiholog in cazul asta, pe undeva exista un semn de intrebare. Nu pot decat sa zic: Aferim!