View Single Post
Vechi 04.06.2011, 04:19:43
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raziel Vezi mesajul
O analogie prost aleasa.
De unde stiti ca n-am studiat eu lucrari despre biblie? nici macar n-au legatura lucrarile e de ajuns sa citesti biblia sa observi contradictii si alte lucruri nu trebuie sa le anumar din nou.
Faptul ca sunt erori in biblie este deja un truism.Oricum parca dvs credeati ca biblia este fara modificari/erori parca, sau ma insel?
Si da, nu trebuie sa fii fizician sa vezi efectele curentului electric, daca ati bagat vreodata degetele in priza stiti despre ce vorbesc, desigur poate dvs nu vedeti conductorii.Daca vrei sa intelegi fenomenul atunci da trebuie sa studiezi.
Efectele curentului electric sunt la vedere, Dumnezeu nu este(sau efectele lui), el se ascunde in spatele trairilor religioase subiective.
Heh dar uite aicea o poanta si mai buna. Nu-ti fie cu suparare dar cred cu tarie ca nu ai studiat nici un fel de lucrare despre biblie si ca mai mult iti dai cu presupusul din ce ai mai citit pe net sau oi mai fi discutat cu amicii tai ateii la o serata in bar.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi)
Reply With Quote