Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Iulita , cred ca nu s-a gandit numai la moarte efectiva , ci si la moartea pacatelor noastre , sau macar la o parte insemnata a lor . Greu de spus cati ar fi in stare sa moara efectiv pentru Hristos , nu declarativ , ci practic . Era un thread cu tema asta la Generalitati parca !
|
Foarte frumos spus! Dar putin mai sus, m-am referit la moartea efectiva pentru Hristos, capatul vietii acesteia pe pamant. In timpul vietii, sa cerem de la Dumnezeu, moarte pentru pacate, pentru a fi morti pentru aceasta lume si VII, pentru cealalta.
Dar, privind cealalta parte, este adevarat ce a spus fratele despre postarea mea, si tu :"Greu de spus cati ar fi in stare sa moara efectiv pentru Hristos , nu declarativ , ci practic ."
DAR, sa nu uitam un lucru, frati crestini intru Hristos, ca mucenicia este dar de la Dumnezeu, Duh Sfant. De aceea am zis putin mai sus, sa nea Dumnezeu TREZVIE si INTELEPCIUNE, ca in momentul in care, vom primi acest DAR, sa ne folosim de el, asa cum se cuvine.
Eu, acum, nu declar, ca in acest moment, ma simt gata sa mor pentru Hristos, DAR in momentul in care voi avea cele scrise mai sus, ASA VA FI!