Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Ati aflat,dar nu ati si inteles,mare diferenta:)
Am spus ca romanii care stau mai mult de 2 ani inafara tarii nu ar mai trebui sa aibe dreptul de a vota(nu am spus cu cine,am generalizat situatia).
Eu una recunosc ca sunt inafara oricarei realitati politice din tara si drept urmare nu ar fi CORECT pt nimeni sa votez,daca nu esti ancorat in viata si evenimentele de acolo de ce sa-i mai incurci pe altii?
Ar fi chiar culmea ca cei care au emigrat de mai mult de 5 ani sa hotarasca cine sa conduca o tara in care interesele lor cetatenesti nu se mai regasesc!
Mie imi pare corect,chiar daca sunt singura,tot imi mentin parerea!
|
Sa nu uitam ca traim intre ceilalti. celalate state. Ca conducerea tarii nu trebuie sa se gandeasca doar la problemele interne ci si externe. Sunt romani care vin si pleaca.
Sunt romani care muncesc in strainatate sa isi faca de pilda o casa in Romania. Care au familii in tara, nu mi se pare normal ca tatal sau mama sa nu poata vota pentru viitorul copiilor lor care fac o scoala in Romania.
Votul lor nu e bun dar banii lor sunt buni. Majoritatea tot in tara isi consuma banul adunat in strainatate.