Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave
Doamna,poate nu ati realizat,eu va acuz de ipocrizie.Asta este acuzatia mea,ca sa va fie clar.Fata de scopul enuntat la venirea dvs pe forum v-ati schimbat optica si deja dati verdicte.O concluzie am subliniat-o sus.V-am recomandat lecturi din Parintii Bisericii pentru ca au avut un nivel intelectual superior dvs si multor altora care cred ca s-a nascut lumea cu ei.Aveti mult de invatat de la ei dar mai aveti si mai mult pana veti intelege asta.
Faptul ca va cer sa probati cu argumente si concluzii verificarile dvs nu este atac la persoana ci la incultura.Pe mult laudatii mei cercetatori dvs am mari dubii ca i-ati fi citit vreodata.Dvs nu ati venit sa aflati nimic ci doar sa contestati pentru ca nu ati probat cu nimic ca ati fi citit macar ceva.In schimb deja puneti verdicte infantile de tipul celui subliniat mai sus si spun infantile pentru ca nici un cercetator nu a pus acest gen de verdicte ci au analizat faptele in context,o notiune care va lipseste cu desavirsire.
Logica dvs a mers,cu privire la traditia extrabiblica,pana la ,,Cu alte cuvinte a fost potrivita bine.".Atat ati reusit sa intelegeti si asta chiar ma scuteste de orice comentarii.Daca va intreb ce inseamna dogma in contextul exegezei o sa inrositi internetul si iar folositi notiuni care va depasesc.Cat despre adevar,daca dvs sunteti judecatoarea adevarului,in conditiile date,atunci se confirma cele spuse de Publius Syrus: ,,Cu prea multa discutie se pierde adevarul".
|
Nu stiu cum ati ajuns la concluzia ca ca sunt de genul feminin totusi....poate prin aceiasi logica pe care o aplicati cand cititi biblia :))
Daca eu sunt ipocrit dvs ce sunteti?
Iarasi sunteti campion la batut campii.
Intelegeti domnule oadata pt totdeauna ca nu sunt cercetator sunt un om de rand ca multi altii, eu doar am constat un fapt si mi-am spus parerea proprie(care se poate schimba daca imi dovedeste cineva contrariul), nu stiu ce anume nu intelegeti?
Contextul in care trebuie analizata biblia este chiar viata si lumea in care traim.
Traditia extrabiblica este si orala, stim cu totii ce se intampla cand se transmite din gura in gura, e mai ceva ca atunci cand copiezi manual timp de 2000 de ani un text.
Cand pui o intrebare nu aduci argumente, ci raspunsul trebuie argumentat, daca eu vreau sa iau in seama un argument sau o parere a cuiva este in totalitate treaba mea.
Prin faptul ca nu mi-ati raspuns clar cu da sau nu la niste intrebari simple imi rezerva dreptul de a nu va lua in considerare nici un argument ulterior.
Vad ca tot aduceti in discutie adevarul, o notiune care in mod clar va depaseste.
Ar trebui sa va urmati propriul sfat dat la sfarsit.
Case closed!