Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave
Exista numeroase pareri pe acesta tema,mai sus ati putut lectura cateva dintre ele,apartinand unor oameni cu pregatire in domeniu si la nici unul dintre ei nu am vazut concluzii superficiale de tipul:,,este o poveste adaugata mult mai tarziu, deci nu merita luata in seama".In general exegetii se feresc de acest gen de concluzii,fie si prin prisma experientei lor.
|
Exact, parerile fiind numeroase eu cu cine votez? Atentie, vorbim de o lucrare sfanta, care nu ar trebui sa ridice astfel de dezbateri, ca doar este cuvantul lui Dumnezeu.
Domnule eu nu sunt exeget/cercetator asa ca pot face ce afirmatie vreau fara sa fiu precaut, este o parere proprie, atata timp cat nu exista originalul si exista atat de multe erori(vorbim de ordinul zecilor chiar sutelor de mii), eu nu pot lua in considerare pericopa si nici intreaga biblie.Dar, na, la ce sa te astepti de la un copil de generala? :))
Nu am nimic cu persoana dvs.Momentan,intrucat precizarile dvs exegetice sunt sublime dar lipsesc cu desavirsire, singurul motiv pe care mi-l dati este sa va surad cu ingaduinta.Din complezenta,din moment ce wiki a ajuns piatra din capul unghiului.
|
Repet: nu am pretins ca wiki este argumentul suprem, era doar o referinta, mai sunt si altele dupa cum bine stiti.
Nici eu nu am nimic cu persoana dvs dar discutia noastra din punctul meu de vedere se incheie aici.
Va salut si va doresc numai bine, din aceiasi complezenta.