View Single Post
Vechi 01.06.2011, 11:30:00
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Daca tu alegi sa-i crezi pe oamenii de stiinta (marea majoritate atei, am citit o statistica legata de oamenii de stiinta din SUA si Anglia si religia lor) si nu doresti sa citesti si carti de stiinta ortodoxe sau creationiste e alegerea ta. Dar spune ca e doar parerea ta, nu cea ortodoxa. Pentru ca toti sfintii spun altceva.
Eu am ales sa studiez corespunzator la nivel universitar si post universitar atat teologia ortodoxa cat si stiinta.

La facultatea de teologie ortodoxa se studiaza corepsunzator nu trebuie sa iti faci tu probleme. Sunt profestori foarte buni care au calificarile si comptentele necesare pentru a explica si preda corespunzator teologia ortodoxa.
Un mare profesor a fost Parintele Dumitru Staniloae. Teologia sa este foarte profunda.

"Inainte de intemeierea lumii, cand nu era soare care sa desparta ziua de noapte, nu era un veac care sa se poata masura." Sfantul Ioan Damaschin Dogmatica.
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...eac-80040.html

Daca iti place sa te hazardezi in intrepretari ad litteram asa cum fac protestantii si neoptrotestantii este alegerea ta.
Daca iti place sa consideri ca ziua ar fi ceva (mai mult decat este) iarasi este decizia ta. Doresc totusi sa iti spun ca Hristos Iisus este totul si fara EL nu putem face nimic. EL conteaza, Sfanta Sa Biserica si Sfintele Sale Taine... si nu Pamantul ca planeta sau ziua!

Doamne ajuta.