Eu cred că cineva crede în tot felul de superstiții și e mâna necuratului care își bagă codițele și face ravagii contra Banatului, fruncea, căci cum se poate ca să retrogradezi la masa verde pe poli Timișoara de pe locul 2 și pe bistrițeni până în divizia ultimă? E cea mai mare batjocură adusă atâtor suporteri frumoși și triști că n-au ieșit campioni... și conducătorilor care au băgat atâția bani. E rușinos să vezi ce se întâmplă... și e rușinos ceea ce se întâmplă. Cel rău încearcă să se răzbune pe bănățeni pentru că nu s-au lăsat păcăliți de ispisiskaa aia bătrână din politică, aia care s-a emanat ca să le confiște și lor revoluția și rezistența, căci Timișoara a fost primul oraș liber de minciună și comunism și dictatură prin jertfa eroică a oamenilor de acolo. Deci cred că cineva are minterese mari ca să-i compromită complet pentru a le prelua meritele sau a le minimaliza cum au încercat la reuniunea dinainte de alegerile prezidențiale când Bastus a vândut Timișoara pisicilor și lupilor. Deci cred că operațiunea este de sorginte politică. Sunt interesele unor puteri oculte și plină de mândriei și slavă lumească. Dar cei răi or s-o pățească așa că nu-mi fac probleme ci privesc cu cea mai mare seninătate căci știu proverbul : „cine sapă groapă altuia, el cade în ea cu siguranță.”