In primul rand aveti o incompatibilitate de studii, tu liceu, ea profesionala. Tu vrei sa iti continui studiile (facultate) la ea e mai complicat. Dupa ce vei intra la facultate si vei vedea si cunoaste diverse lucruri si persoane crezi ca vei mai putea continua o relatie cu ea? Tu crezi ca nu constientizeaza chestiile acestea? Deja ai facut un sacrificiu pentru ea, fara sens crezi ca-si mai au rostul si altele? Faza cu certurile mi se pare dubioasa, raspusul ei. Pai inca nu sunteti casatoriti si inca nu ati dat de greu si voi va certati? Dupa casatorie ce faceti? Cursa inarmarilor? Povestea imi e cunoscuta si ea sesizeaza ca e o chestiune de timp pana se produce ruptura. Cat despre bautura, nu-ti cunosti limitele incat sa o faci fara riscuri. Am un bun prieten care azi la o petrecere, maine cu prietenii a devenit alcoolic in toata regula ne chinuim cu el cu dezalcolizari si sanatorii. Si crede-ma ca nu bea mai mult ca altii!
Ce am scris e doar o parere bazata doar pe ce ai scris, mai da detalii ca sa aprofundam problema!
|