Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave
Doamna,domnule,inainte sa ajungeti pe Everest,este util sa urcati culmea.Adica sa ajungeti in varf step by step.Eu v-am recomandat cateva lucrari care sa va ajute la urcus.Mai sunt multe altele.Vreti sa va fac o sinteza sau doriti sa va informati dvs?Sa nu cadem in sancta simplicitas si nici sa nu dam cu piciorul in tepusa cu o ardoare demna de o cauza mai buna.Nu confundati altruismul cu lenea.Transpirati putin pentru un scop nobil:Adevarul.Mai va trebuie Calea si Viata.
Sa stiti ca exista o scena cu Pilat si cu Hristos in care Pilat asta il intreaba:,,Ce este Adevarul".Stiti de ce a tacut Hristos? Un bun punct de plecare pentru cautarea raspunsului dvs,ce ironie a sortii, este in Evanghelia dupa Ioan 18:33-38.
Nu cautati la altii raspunuri pe care le puteti afla chiar dvs.De data asta nu ma puteti acuza ca am fost ironic si nu v-am oferit nimic.Ciudat,nu mi-am inchipuit ca un studiu de acel nivel il veti arunca asa usor in derizoriu.Sper ca nu aveti deja toate raspunsurile,asta ar fi o tragedie.
|
:)) Ati fi un politician bun(poate chiar sunteti), nu mai vreau nici un raspuns de la dvs, dar macar aveti curajul sa recunosteti cele mentionate de mine.
Ati cam inteles gresit treaba cu altruismul.
Multe raspunsuri le-am aflat si eu, numai ca toata viata trebuie sa-ti pui intrebari.
Deocamdata nu am aruncat nimic in derizoriu.Se pare ca totusi nivelul conteaza pt. dvs numai cand va slujeste interesul.
LE:Este o atitudine binecunoscuta a oamenilor religiosi sa atace persoana astfel sa ocoleasca raspunsul, si sa-ti dea impresia ca a raspuns.