deci ca sa vb despre mine...despre situatia mea...
1. nu. ...eu am indemnizatia aia de 600 de lei + 200 de lei alocatia copilului, salarul sotului, care ar fi cam in jur de 10 mil in mana, si mai este pensia bunicii mele, care este 15 mil, dar care bineinteles nu se stie cat va mai fi, avand 78 de ani ...
2. aproximativ 10 mil in mana ... dar totusi cand ma voi angaja sper sa am si eu un sal cam tot atat ... avem apartament propriu, cu 3 camere, deci nu platim chirie , doar intretinere si gazul, lumina, calbu telefon, internet, etc ...
3. eu sunt la doctorat in domeniul comunicatiilor.
4. singura probl ar fi vacantele, ca in rest ar merge la gradinita/ cresa ... socrii sunt in piatra ... tatal meu e la constanta, mama nu mai e ...
5 asta bineinteles depinde doar de voia lui Dumnezeu ... daca vrea EL si cand vrea El.
6.

el nu prea ar mai vrea....dar peste vreo 10-15 ani cand ne vom uita in urma nu vreau sa regretam ca nu am mai facut unul, doar de frica banilor si a vremurilor grele
ar insemna ca de acum inainte sa avem grija sa nu mai apara alt bebe ... stiu ca si asta e pacat ... bineinteles ca ar fi ac situatie dupa al 3-lea , tot asa ar trebui sa avem grija ...
eu doctoratul trebuie sa il termin pana in sept-oct 2013. deci pana atunci ar mai fi timp de un bebe si de la un an sa il dau la cresa ...
stiu ca e greu... si ar fi si mai greu... dar totusi ce fac cu dorinta mea de a mai avea inca un copil? nu vreau sa ajung la 40 de ani sa regret ca nu am mai facut unul... dar vreau si toti copiii mei sa aiba minimul necesar si sa aiba parte de o educatie buna, sa nu duca lipsa de prea multe, cum nici eu nu am dus.
ce bine ca nu ma cunoaste nimeni, decat doar de pe forum, caci cu siguranta nu as indrazni sa zic temerile si dilemele mele in fata nimanui :P ... asta apropo de subiectul cu discutiile pe forum vs. cele fata in fata...ceva de genu, nu mai tin minte exact.
ps: fata are 2 ani si 7 luni si baiatul 2 luni :D