View Single Post
Vechi 30.05.2011, 23:23:32
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Colegii profesori prefera sa lucreze sistematic pentru a se vedea si rezultatele (satisfactia pe care ti-o da elevul constiincios este mult mai mare decat valoarea in bani a efortului unui dascal !). Nu din lene sau avaritie ati fost refuzat, ci tocmai din acest motiv: lucrand cu un elev o ora sau doua lunar, rezultatele se vad foarte greu, dar foarte greu. Iar colegii de latina prefera in general candidati la limbi clasice.

Doamne miluieste !
Eu am un coleg cu studii superioare si lucra 8 ore la un muzeu pe 500 lei... ca facea munca necalificata si ca isi mai rotunjea veniturile si altfel, e alta treaba.

E adevarat in ceea ce priveste latina... rezultatele se vad intr-un timp ,mai indelungat si dupa o munca sistematica si perseverenta. Pai eu daca as audia un curs - de orice ar fi - o data pe luna, luna viitoare cred ca nu mi-as aduce aminte mai nimic :)). A, daca m-as pregati o luna intreaga pentru acel curs, ar fi altceva...